Waarom put inspectie kosten bespaart

Als het niet gebroken is, waarom zou je het dan repareren? Dat klinkt logisch maar als er verborgen gebreken zijn dan moet je hiervan wel op de hoogte zijn. Put inspectie door THS kan onzekerheid wegnemen en kosten besparen. Ons team gaat uiterst vakkundig te werk en is op de hoogte van alle mogelijke gebreken die er kunnen ontstaan aan rioleren, kelders of putten. Als er sprake is van vervuiling dat zullen we dit reinigen, is er lekkage dan zullen we dit dichten en schade zullen we herstellen. Met name infiltratie kan een domino effect van gebreken in gang zetten. Op deze pagina leggen we uit hoe je kosten kunt besparen met put inspectie. Neem voor maatwerk advies of een vrijblijvende offerte contact op met THS putrenovatie.

Hoe bespaar je kosten met put inspectie?

Er is zeker een verschil tussen put onderhoud en renovatie. Onderhoudswerken hebben doorgaans een korte doorlooptijd met lagere kosten terwijl renovatiewerken juist meer tijd in beslag nemen en met hogere kosten gepaard gaan. Zeker als het gaat om de riolering, een gemaalkelder of put dan is voorkomen absoluut beter dan genezen. Kleine schade kan zich snel uitbreiden en op andere vlakken zorgen voor gebreken. Denk aan wateroverlast door infiltratie. Wat is infiltratie? Vocht uit de bodem trekt in de wanden van beton waardoor het oppervlak vochtig wordt. Dit is met standaard putcoating niet eenvoudig te repareren maar THS heeft hier een zeer effectieve methode voor ontwikkeld. Naarmate het euvel toeneemt zullen de herstelwerken meer tijd en geld vereisen. Met periodieke put inspectie zul je zeker kosten besparen.

Waarborgen van veiligheid

Een andere kostenpost waar niet altijd bij wordt stilgestaan is het uitdelen van boetes door diverse instanties. Zo is het mogelijk dat wanden worden aangetast door waterstofsulfide. Dit kan op den duur gevaar opleveren voor de omgeving. Als dit bij inspectie door autoriteiten naar voren komt dan kunnen boetes hoog oplopen. Uiteraard wil je als organisatie dat de omgeving veilig is voor omstanders en werknemers. Zo kan uit rioolinspectie blijken dat er scheuren zijn ontstaan door een te hoge belasting op het wegdek boven het riool. Als dit geconstateerd wordt dan pakken we het euvel bij de oorsprong aan in plaats van steeds opnieuw de gevolgen repareren. Zo is veilig werken tevens kosteneffectief werken.

Voor alle soorten putten

Bij iedere type constructie onder de grond zijn er specifieke uitdagingen. Ook relatief eenvoudige objecten zoals septische putten hebben periodiek onderhoud nodig. Blijkt na inspectie dat onderhoud aan de septische put nodig is? Ook deze werkzaamheden verrichten we voor onze klanten. Meer weten over put inspectie, riolering onderhoud of renovatie? Neem contact op met THS voor meer informatie.

Bedankt voor het invullen, wij bellen u zo snel mogelijk terug!
Helaas is de aanvraag niet verzonden, probeer opnieuw!