PUT COATEN

De aanvang van onze werkzaamheden zal altijd bestaan uit het reinigen en eventueel stralen van de put of kelder. Put of kelders tot een diameter van 3 meter kunnen we automatisch reinigen met onze TSSR. Dit zijn twee roterende armen met frees nozzels die worden afgesteld op de juiste afstand ten opzichten van het te reinigen oppervlakte. Door middel van een lier wordt de TSSR traploos verticaal verplaatst. De reiniging kan tot een maximalen druk van 400 bar. Doorgaans is met deze methode een goede ondergrond gecreëerd om onze mortel coating aan te brengen. Eventueel kunnen we aan dit systeem ook straalgrit toevoegen (HDS-jet). Bij groteren putten of kelders kunnen we ook handmatig hogedruk reinigen en of conventioneel stralen.

Na het reinigen en eventueel schadeherstel, worden aangetasten voegen handmatig dicht gesmeerd en eventuele lekkages verholpen. Hierna kan de coating-mortel worden aangebracht. Ook dit proces kan in putten of kelders tot een diameter van 3 meter automatisch gedaan worden. Dit gebeurd door middel van een slingermotor welke per spuitgang ongeveer 0,16 mm mortel op de wanden aanbrengt. Er moet minimaal 1 centimeter mortel worden aangebracht om een H2S bestendige oppervlakte te bereiken. Groteren putten of kelders kunnen ook handmatig gespoten worden.

Het eind resultaat is een mortellaag die resistent is tegen H2S en afhankelijk van de gekozen mortel, zuur aanvallen kan weerstaan. Dit is dus geen offer-laag die langzaam word “opgegeten”. De put of kelder kan meestal weer de zelfde dag ingebruik worden genomen.

De voordelen op een rij:

• Korte buitengebruik stelling
• Minimale overlast
• Een gecontroleerd constant systeem
• Vooraf kan een goede kosten indicatie worden afgegeven
• 10 tot 15 jaar garantie (afhankelijk van de mortel)
• Minimale milieu belasting

Onze meest gebruikte mortel coatings, klik op de button voor de datasheet:

Ergelit KS1 –corrosiebescherming tegen gemeentelijk afvalwater van pH 3,5 – 11

 

Ergelit KS2bl – bij veel H2S en zuur pieken tot pH 0

U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken en voor een advies op maat.

CONTACT OPNEMEN? KLIK HIER
Bedankt voor het invullen, wij bellen u zo snel mogelijk terug!
Helaas is de aanvraag niet verzonden, probeer opnieuw!
0
GEPLANDE PROJECTEN
0
AFGERONDE PROJECTEN
0
GETRAINDE PROFESSIONALS

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

THS Industriële coating
THS Materieelverhuur
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.